TIME 4 BURGERS & DöNER

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 229 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Time 4 Burgers & Döner. Meer weten? Ontdek meer

15 apr 2024 om 14:07 My driver’s car broke down before he was able to get to me with the delivery. He called me, explained what happenned and asked me to wait a bit, to sort it out. Not just he was there in time, but the restaurant remade my order because it got cold!
15 apr 2024 om 0:52 Lekkere eten en snelle bezorging
14 apr 2024 om 23:22 De pasta smaakte niet lekker.
14 apr 2024 om 19:11 Okee burgers, maar voor dat geld beter verwacht
14 apr 2024 om 6:41 Lekkere pizza hebben ze
13 apr 2024 om 21:57 Top eten !
13 apr 2024 om 16:00 Lekker en Snell
13 apr 2024 om 2:58 We hebben lekker van de heerlijke pizza genoten was daar met family we kregen ook extra drinken voor onze kinderen , echt een aanrader
12 apr 2024 om 2:09 Was lekker warm binnen gekomen zoals altijd lekker op tijd echt een aanrader. Echt heerlijk
12 apr 2024 om 2:04 Ik bestel vaker hier , echt een heerlijke gerechten hebben ze . Verdient je geld echt een aanrader
12 apr 2024 om 0:29 delicious
9 apr 2024 om 21:57 Friet slap, eten koud, duurde veel te ,lang slechte service. Kortom te duur voor wat er ervoor terugkrijgt. Niet waar voor je geld. Snap dan ook het 4,5× niet. Bestelling ook verkeerd bezorgd kan bezig blijven...